ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




REVIEW : DIAgnosis2 :)
Friday, March 20, 2015 • 10:20 PM • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM 

Post kali ni sis nak review sikit pasal satu buku nih yang super duper ohsem ! Actually dah lama berkenan di hati nak beli keluaran yang mula-mula DIAgnosis tapi nggak tau seyh di mana mau membelinya . Dah bape bulan then tak lama lepas tuh keluar lah DIAgnosis2 . Usha punya usha dekat blog Dr. FATIN LIYANA si doktor cantik molek a.k.a bakal isteri Dr. Anwar Fazal (salah seorang penulis buku DIAgnosis) ehem ehem semoga cepat cepat mendirikan masjid hihi *menyempat* akhirnya buku DIAgnosis2 menjadi hak milik yeayy :D


 
      
"Bacalah dengan namaNYA"

First things la kan teringin nak baca buku nih sebab nak tau sangat life seorang doktor macam mana . Dulu kengkonon masa kecik-kecik bila cikgu tanya dah besar nak jadi apa, confirm teruih cakap "DOKTOR!" hm tapi hakikatnya bukan senang untuk senang dan bukan susah untuk susah . Macam doktor, kau tengok life diorang macam mewah jah kan tapi disebalik kemewahan diorang macam-macam yang diorang kena usahakan pagi siang petang malam sebab apa? sebab nak cari rezeki halal dan sebab apa? sebab nyawa manusia tak boleh diganti dengan wang ringgit . But actually semua pekerjaan pun sama dengan niat nya kita kena cuma satu iaitu LilahiTaala

   "Niat itu seperti surat . Salah alamat, salah sampai tempat" - DIAgnosis2

Back to the topics . Suka baca cerita dalam buku nih. Melting dan sangat sentap dengan ayat ayat tersurat dan tersirat nya :') Dalam blog FL pun dia ada petik 


"Kami punya genre lebih kepada memberi inspirasi dan kembali kepadaNYA :) Susah nak cakap, korang kena baca dan alami sendiri hehe.."


 So, pada siapa siapa yang nak beli buku genre jenis cenggini bolehlah hastag dekat twitter #DIAgnosis2 untuk lebih lagi apa yang dimaksudkan dan boleh teruih pergi ke laman web  

http://www.whitecoat.com.my/ 


*Saya pelajar engineer, maybe boleh pasarkan buku berkaitan life seorang engineer pulak? weheee*

 Pabila engineer-to-be masuk lab acah acah berangan nak jadi doktor pakai labcoat hihi


A smile is the best accessory a girl can wear so whatever is it remember to keep smiling :)
 



Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google