ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




I'm the big big girl :)
Sunday, July 29, 2012 • 6:44 PM • 0 comments

Serius to say malas nak tau yang 29 Julai its my birthday.. Bagi wana, hari lahir ke tak hari lahir ke semuanya sama. Sebab tu bila orang tanya, "eh Happy Birthday !" wana akan jawab "eh bukan bukan, salah tarikhlah.. Hehe" tapi dalam hati tu sebenarnya dah terharu giler la kan bila orang wish Happy Birthday :') Appreciate that words

 One word from the person you're admire actually will make you smile, believe me!
 So please don't make wana tacing tacing.. Haha :p *okey baldi please*

Dan disini beta ingin mengucapkan terima kasih kepada pemilik pemilik ucapan yang membuatkan beta terharuuu :')
 Wanaku!! Selamat Hari Lahir! Aku dah seminggu lahir. Haha enjoy your last teen days. Lepasni dah berpuluh puluh dah. Jgn nak berangan berbelas lagi cukup dah. Hehe. Semoga gembira di tempat baru nanti, semoga tak lupakan aku. Kehkeh kawan sampai tua :D
Wana :) My dearest cousin. Happy Birthday. sory lambat wish syg awk sgt2. semoga saya dapat peluk awak nanti. Hee
wana cintaa...
selamat hari ulangtahun perkahwinan.. haha
ops~ selamat hari lahir wana sayangg..
semoga panjang umur murah rezeki..
hope sehat2 selalu..
ingat! walau jauh mana pun kita semua berada,, persahabatan yang kita bina ni xkan pernah runtuh walau ada sikit pun rintangan..
sama jugak macam mana kita tempuhi hidup kat kmj dulu k..
sayang kau ketat2! muah22..eh,, kiss ni bkn utk kau,, tapi utk dola.. hahaa! doakn ktorg jugak! hihihih :))
haip! haip! jangan rapat rapat dulu :p Jangan lupa jemput aku! Aku sanggup tinggalkan date aku nanti semata mata untuk korang berdua..Terbang khas dari Perlis nanti aku mendarat ke Johor *eceh ayatnya,aptb! Haha! nak VVIP seat oke.wink~
nur syazwana .. today is her birthday ..
haha.. happy bezday wana. swit 19. gudluck 4 everything ea. don't give up oke ? kite jdk kawan smpy ble2 ea.. hihi
Happy Birthday syg! Semoga panjang umo murah rzeki. Rindu kamoo. ketat2


Rindu dekat, Fazlin a.k.a budak cantik ni :') 
Hepy besday 2u,hepy besday 2u,hepy besday 2wana,hepy besday 2u (nyanyi taw) . .sm0ge allah mrhmati,dpt ap yg d'ingini,b'sme org yg d'syangi dan d'payungi rhmat ilahi. .sanah helwah. .
kau ingat dah 19 tahun hari nie cukup gangster la nak kacau aku pagi-pagi. kau tu baru 19 tahun jagung jee, aku dah 19 tahun rambutan. HAHAHAHAHAHAHA. XD
happy birthday!!!
yeay!!! wana da tue lagi...huhuu...eppy b'day wana...da mkin bso wana skarang..moge2 mkin kurus..^_^ huhuu..bounce back!!!
wana. hb! patot lah tbe2 call ak. pastu ckp nk berak. abes bsuk fon ak tau. hahaha.
wana.. dah tue dah kau ye.. slmt pnjg umo, mrh rzeki ye wana. doa2 lah jdoh cpt. hehe. ak sygggggggggggggggg kau. ♥
and kepada yang wish dekat facebook & text msg, tenkiu bebanyak sebab ingat that day its my birthday
terima kasih. thankyou, syukran, chie chie, nandri, aligato





Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google