ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




TAKE FIVE :)
Wednesday, December 31, 2014 • 11:37 PM • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM ! *ye awoks si silent readears tuh ahaaa kantoi deh :p

Blog bersarang dah 2 tahun tak mengapdating nya wiwiwiii maafkan patik

but wanna to say,  happy final exam oh yeayyy :D

Do the best and never give up ! Sekuat mana kita diduga dengan dugaan dari manusia ataupun dari-NYA but we must to remmember ALLAH always with us so keep strong yaaa :)

and happy new year 2015 yippy !

Old is gone, new is here . Ada manis ada suka ada duka, but memories last forever so just keep it in your diary as well .

 
Nanti kan dah jadik nenek tua bangka, time tuh dok gelak terkekek ketawa baca and tengok balik photo-photo kenangan masa zaman muda mudi sekolah / matrik / universiti dulu haa . Tuh ntah ade gigi lagi tu dop tau laaa hikhik xD

btw , may this new year all my dreams and your dreams turn into reality :) InshaAllah amin .


desir angin menyampaikan salam, bintang seolah tersenyum, sang sinari beristirahat, semoga buaian peraduan melelapkan dirimu . Selamat malam dunia . ASSALAMUALAIKUM :)

#next my post (in progress InshaALLAH) : TEMAN :) sempena hari mulia ini aku tersenyum lalu mengimbau kembali lalala zzzzz ~





Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google