ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




Saya Pelajar Baru :)
Thursday, November 15, 2012 • 4:54 PM • 0 comments
Yeaahhh tetiba ada mood nak conteng conteng kat blog ni haaa. Even cerita dah lapuk, tetap gak nak borak borak! Hee :) Assalamualaikum semuaaaaa! Selamat datang, selamat datang~



Bila masuk jek area utara, kiri kanan nampak sawah padi. Teruja! Maklumlah duduk Johor mana ada sawah padi keliling jalan kan, lagi lagi ni baru first time jejakkan kaki ke Perlis. HAHA jakun sekejap masa tuh :D

Masa mula-mula datang masa nak daftar ohh baru perasan aku pakai baju kurung merah! Baju yang sama, masa mula-mula nak daftar dekat matrik dulu. Hari yang paling me-nension-kan jugak masa pendaftaran tu eeeeiiiii dah lah aku taktau pape kan, kena daftar sorang sorang pulak kan, kawan pun takde kan ! Rasa macam nak panggil mama je masa tuh suruh masuk temankan HAHA! tapi dengan berbekalkan muka yang COOL so dengan TABAH dan BERANI nya buat semua proses daftar tuh sorang sorang. Tahniah Wana! Ekekeke :p Akhirnya, dapat jumpa Ain! Ohh Ain, sebaik kau dapat tawaran masuk UNiMAP, sebaik ada jodoh kan hehe. Sepanjang minggu orientasi tu la kitorang berdua. Mana ada Ain, kat situ lah ada aku. Minggu orientasi tu pulak rasa macam ergggghhh! dengan henpon boleh pulak hilang, barangkali tercicir masa dalam bas kot. Pastu kena panggil dengan abang fasi "siapa ada kehilangan henpon" HAHAHA aku rasa masa tu macam tanak amek balik jek henpon dari abang fasi tu. Malu kahkahkah^^ tapi disebabkan henpon tu aku sayang GILER kan so terpaksa mintak nak balik henpon dekat abang fasi tuh =.=' 


 :)

Kad matrik haha hudus mukanya time ni, bayangkanlah time ni tengah panas panas sebab nak settlekan semua dokumen masa pendaftaran tuh pastu tetibe seksyen last sekali kena amek gambar pulak kan untuk kad matrik, beratur panjang panjang pakai jaket UNiMAP ohhh memang terbaik. oh sorryy no matrik terpaksa dirahsiakan disitu :p

Setiap kaki melangkah untuk menuntut ilmu, ganjaran istimewa pasti diperolehi. Langkah anda bermula disini. Bismilahirahmanirahimmmmmm

next update : perkenalan pertama se-coursemate :) tunggu ada masa lagi nk conteng-conteng
 



Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google