ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




BOLA BOLA BOLA
Monday, July 1, 2013 • 11:59 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua ! 

Ye bila cerita pasal bola memang sangatlah best bagi sapa-sapa yang fanatik giler kentang dengan bola. Bila jadi penyokong tengok secara live dekat stadium memang sangatlah happening! berbanding tengok bola dekat tv sambil kunyah kuaci krek krek krek dalam mangkuk -.- tapi tu tak jadi masalah pun sebenarnya sebab yang penting semangat tu mesti ada masa nak tengok bola ! Hoho *horlicksss*  Btw, terima kasihlah kepada orang yang banyak bagi semangat kalau pasukan yang aku minat tu kalah ahaha rasa keciwaa nak nanges pun ada tapi sebaiklah ada orang bagi support ! okey done sampai sini je and HIDUP JDT ! ya kalah menang tetap setia bersamamu ^^

"Penyokong tetap didepan pemain. Kalah menang adat permainan. Tapi kita menang sebab adanya penyokong. Kenalah bangga jadi salah seorang penyokong"  okey dah tak nanges dah :D terima kasih





Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google