ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




Tutup Diari Tahun Satu :')
Friday, June 21, 2013 • 11:24 AM • 0 comments
Assalamualaikum semua !

Alhamdulilah tamat sudah Tahun Satu Ijazah :) Kenangan suka duka pahit manis tawar masin dah tempuh untuk setahun ni ohhhyeahhh ohhhyeahhh ! *muka happy tetibe* Dengan kawan-kawan yang super duper ohsem giler kentang sportingnya kan lagi lah bertambah huru hara dibuatnya hehe :D 


kami bakal engineer satu hari nanti :) Aminn~


Bukit Ayer kami datang !

Pastu dengan kenangan hari-hari terakhir bersama budak-budak kelas time tu sangatlah ntah macam hape sampai aku pun turut terlibat kena sama, huwaaa mencik gini T.T takpe-2 sportingkan diri untuk kawan-kawan ! Haha :D


Plan 1 : Rancang sambut bufday Fiza & Ira dekat Bukit Ayer sebab kebetulan kitorang ada kena buat Geomatic Camp. Tup tup! Plan tak menjadi gara-gara si mereka yang leka bermain air katanya, syok sangat bermandi-manda -.-

Plan 2 : Disebabkan geram tapi cuba menyabarkan diri. Last-last buat kat wang ulu  je haa -.- kemudian si wani memberi idea kononnya si Nisa pengsan *terlantar tak sedarkan diri dalam kete wani, pura-pura tengah berlakon ni Nisa* haha dan lakonan aku yang jugak tak reti berlakon tu sebab asyik tak boley nak menahan gelak budak-budak ni tipu si tiga orang yang nak kena prankkk,  manakala yang lain siap sedia menunggu nak prankkk mereka! 


melebih sapa yang baling kat aku ni?? bukan bufday aku la ! haishh nak kena balik ni sapa yang buat hoho :p



sampai tunggang moto ke hulur ke hilir elak kena baling tepung XD macam-2 je diorang ni haha okey pakai helmet tu yang tak boleh blah


yes akhirnya cikgu (kecik) pun kena ! hehe lawaklah kunci kete dari dalam nak elak dari kena :D


tudiaa siap berpayung sebelum hujan katanya, safety first -.-"


                      Happy Belated Birthday Ira, Fiza & Nik Adly !!
Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki, tahniah kena prankk dari kami ^_^

Sangatlah happening masa tu sampaikan bape bijik kete yang parking kat area tu kena tepung pastu last-last kami yang kena cuci kete-kete tu, okey tetibe macam pekerja part time kat car wash -.- tapi sangatlah sporting semuanya, tak sangka la kot perangai budak-budak ni gila kentang ! Haha :D btw, tenkiu bebanyak korang. Jumpa lagi next sem kawan-kawan !


Enjoy every single moments with your friends. The good, the bad, the beutiful, the ugly, the inspiring, the not so glamorous moments and THANK GOD through it all :)

#eh ada budak dua ekor ni orang lain dok keliling nyanyi bufday tapi diorang dok main baling-baling tepung tak habes-2 lagi, munyit vs pacat 




Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google