ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




LKT junior
Saturday, June 15, 2013 • 10:12 AM • 0 comments
Assalamualaikum semua ! 

Jom borak pasal Latihan Kem Tahunan (LKT) Junior :) Ye orang lain dok cuti semester time tu tapi kami ada latihan sangatlah sedih *berkorban untuk negara katanya, pheww* tapi seriously dapat pengalaman best ! suka suka suka, habes LKT jew kekadang angau pikirkan kenangan masa sepanjang tu *ahaks ahaks nak muntah~* mana taknya, bila hidup dalam satu skuad pastu dalam masa yang sama tetibe boley rapat dengan mereka mereka ni, yaaa terima kasih kepada palapes hehe :D kalau nak cerita panjang memang banyak kot nak borak. dari tak penah bertegur sebab malu *errrr* tapi lepas dari ni dah boley kata kenallah jugak cuma kekadang tu adalah segan jugak huhuhu :) #eh terima kasih kat dia ni sbb tolong carikan poncho hilang haritu, okey kekadang segan dengan dia sebab tak penah berbual pun sebelum ni tapi dia yang tolong carikan, terima kasih terima kasih sebab banyak tolong :)



and this is my buddy during LKT. nama glamor dia Jen sebab dia sarjan platun 2 ktorang. okey dia sangatlah baik okey. Ye ingat lagi masa perang hendap musuh masa malam tu, kita meniarap sebelah-sebelah pastu mintak si Amin spray penghalau nyamuk tapi si Amin bagi cloudnite *eh betul ke ejaan cenggini? haha lantaklah* ha memang rezeki kita lah kan makan sambil tunggu musuh datang hehe :D btw terima kasih Fara Izwani :) sebab hadiahkan keychain warna pink sebagai kenangan masa berperang dalam hutan kita bersama *terharu+hargai* 


okey inilah kami selepas tamatnya LKT, kitorang berjimba ramai-ramai pi makan kepsi malam tu ^^


gambar sebelum celebrate bufday ahli skuad kami ! yaa happy birthday ^^


dan ni pulak muka macam hape selepas kena kek+tepung+telur+air oren+ntah apa kejadah aku pun taktau -.-


dan memang terbaiklah kan kenapa aku terkena sekali -.- elok-elok pergi celebrate bufday orang, balik-balik ja macam hape satu badan ! huwaaa time ni selipor aku tercabut okey time berkejar-kejaran mengelak dari serangan bertubi-tubi dari diorang ni T.T weh ganti balik weh seliporku HAHA balik rumah terus mengomel selipor putus XD

semangat kerjasama dan beri kata semangat sesama sendiri tu kekadang buat aku kagum dan boley melting kuikuikui :3 *cepat cair macam ais haha* btw, terima kasihlah SEMUA SKUAD JUNIOR ! yaa terima kasih bagi kenangan best sepanjang lkt junior kat budak ni :)


tugu negara platun 2 seksyen 6
*aku suka gambar ni !*




Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google