ABOUT TWITER ENTRY FACEBOOK LINKS INSTAGRAM STUFF




Jogging + Surprise + Makan :)
Tuesday, April 26, 2011 • 9:29 PM • 0 comments
Let us story about what happened on 26th April :D

Mula-mula tade plan pon nak keluar dengan diorang diorang ..jadi bila teringat esok birthday F so plan nak kasi dia hadiah tapi tatau macam mana nak kasi...HAHA apa punya kawan la :) pastu tatau nak buat apa so ajak jelaa si F ni pegi jogging kat Tasek Y pepagi tuh..plan ni pon disokong oleh wawa *promote sikit nama dia..testing testing..Hehe :)* 

Pagi tuh kami berempat jogging..tengok muka semangat gila nak jog tapi hamekk ko baru bape pusingan makin lama makin amek jalan cilok cilok jek..Haha normal la tuh kan? haha :) lepas jog,kitorang tengah pikir tempat kat mana nak bagi surprise kat F ni..siap men kenyit mata lagi masa nak bincang sebab si F ni ada kat sebelah kitorang..kelakar seh :) Last last kitorang gerak pegi Asam Manis jela..kuang kuang kuang :)

If there's something that you're dreaming of then may it all come true because, you deserve it all, so...
H A P P Y   B I R T H D A Y  N U R  F A Z R E E N A  B I N T I   I S H A K  !
kalo dulu masa zaman sekolah,dapat beli kek yg keciikk tu je tuk si Fazreena ni..hehe maklumlah budak sekolah lagi..dwet jajan pon cikai je ade..Haha :) tapi tadi maaf yer Fazreena sebab dapat kasi yang tadi je tuk surprise ..huhu..sebaik tak baling telur kat kamu :)

Btw,Happy Belated Birthday to S Y A F I N A Z  pretty !
then we just take away KFC..thanks wawa :) assalamualaikum....



Sekian..Jumpa dilain hari!


PASTFUTURE
THE STAR OWNER
Hai.Assalamualaikum. Welcome to My world . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here!
TALKIE TALKING

Kalau ada sebarang pertanyaan, chat dekat sini ya, jangan malu-malu !
Musixbank.Net
Klik mana yang korang nak. Bersesuaian dengan tajuk lah.

FOLLOW/HOME




JOM TWEET !

CREDIT SECTION

Coding basecode by: Afiqah
Edit template by: @esharky_
Owner blog:NSyazwana
Best view:Miss Google